2012. július 15., vasárnap

Ez is az is és az elmaradt írások!

Egyik hétvégén elmentünk kirándulni. Az első úti cél Pest, majd a visegrádi palotajátékok lett volna, de azt kihagytuk a sok "buta" emberke láttán! Inkább tovább mentünk ... Dömösre. Ott szépen lemennünk a Duna-partra. A srácok először a kavicsokat csodálták meg, majd a hajókat és végül a nagy hullámokat. Aztán valahogy vizes lett a lábuk, ekkor még úgy szorították a kezünket, hogy az majd belilult. :) Majd néhány perc múlva már Ádámunk egyedül ment felfedező útra. :) Jót pancsoltunk a közel 40° - ban. Utána még piknikeztünk egyet a fák alatt! Nagyon jól éreztük magunkat és kellően el is fáradtunk aznap!

Pár hete egyik nap dédis napot tartottunk. Ennek előzménye csupán annyi, hogy mikor sétáltam velük megláttak egy nénit aki nagyon hasonlított a dédire és a kis manók onnantól kezdve majd fél órán át dédiztek. Mikor legközelebb telefonon beszéltem vele, azt mondta,
hogy akkor átjön másnap kicsit... és ez így is lett! Aznap jól elfáradtak a fiúk és a dédi is! :)

A kánikulát egyébként nagyon jól viselték a srácok, csak ez a mostani változékony, ilyen-olyan nem jön be nekik (sem)!

Mama hiány! Valamelyik nap spontán sírógörcsbe tört ki Ádámunk, miközben a mamát kereste, vagy az ajtóhoz ment és onnan leste vagy az ablaknál álldogált hátha meghallja őt! Időközben Rolcsi is csatlakozott hozzá! Így hát gondoltam orvosoljuk a dolgot és felhívjuk! Nos, ez rövid ideig hatott is, úgy 3-4 másodpercig, aztán kezdődött elölről a zenebona, ezt meghallva mama autóba pattant és eljött a fiúkhoz egy kicsikét!

A héten pedig egy nagyon fontos dolog történt az életünkben! Roland fiacskánk elindult!
Nagyon büszkék vagyunk rá! Imádom nézni ahogy esik kell. Fel áll, majd huppan egyet! :)
Azóta eltelt pár nap és már kanyarodni is tud (csak utána huppan)! :)