2013. augusztus 30., péntek

Ritkábban, de itt vagyok

Most látom csak, hogy elhanyagoltam a blogozást! Annyi mentségem legyen, hogy alig történt valami leírandó! Szerencsére a fiúk nagyon gyorsan megszokták a bili témát, amikor pedig csavargunk jöhet a virág locsolás! Éjszaka sincs már pelus (elég régóta) ha van is baleset inkább Ádámunknál, de nem vészes!
Az éves szemészeti vizsgálatra eddig sajnos nem jutottunk el, mert sajnos éppen az előírt időpont előtt egy nappal adta meg magát a kocsi, szerencsére azóta meggyógyult csak az időpont az amit nem olyan egyszerű szerezni!
Kiderült, hogy Rolcsi shunt-je tartós betegségnek számítOTT, egészen 2013 április 01-ig ugyanis akkor megszüntették, olyan jó, hogy ezt utólag közlik az emberrel, természetesen visszamenőleg senki nem kap semmit, pedig milyen jól jött volna a támogatás főleg a kezdeti időszakban. Ez van, természetesen csatlakozunk a panaszt tevőkhöz, de ki tudja mikor lesz valami belőle!
Egyébként borzasztóan várjuk az ovit! Nagy nehezen sikerült beszélnem a héten a leendő óvó néninkkel, aki nagyon szimpatikus, kedves volt, csak én borzasztó ideges voltam ugyan is a dédi vigyázott a gyerekekre (persze pont aznap volt egy kis vihar is- dédi meg hát elég parás), de a lényeges dolgokat szerintem megbeszéltük a többit meg majd folyamatában.
Az ovis motyó már szinte teljes, egy -két apróság kell még! Azért ha az ember fia- lánya egyszerre két gyermeket indít útnak, jelen esetben oviba - hát nem két forint és ez még "csak" ovi! A srácok nagyon mennének már, kíváncsi vagyok meddig tart ez a sóvárgás.
Én meg ..... még fel sem fogtam szinte, hogy már itt tartunk!