2011. június 17., péntek

Pünkösd, BCG

A Pünkösdi vásár volt az első rendezvény amin a két kis bogyó is megjelent! Először apa ismerősei csodálták meg őket, majd találkoztunk a mamáékkal és két régi volt osztálytársammal akiknek szintén van 1-1 hasonló korú csöppségük. Édesek voltak ők is! :) Aztán a mama és a papa vásárolt nekik kis nyári rucikat! (később kép). A srácok végig ébren voltak, ezért a vége felé már bele fért egy kis nyűgi - bűgi!

15-én pedig betöltötték a 9. hónapot. (Persze a korrigált koruk így még csak most érte el a fél évet.)
Ennek örömére Ádámunk végre átpördült hasról-hátra! Így tehát már mind a ketten oda - vissza tudnak forogni! Természetesen nem viszik túlzásba, de azért egyre gyakoribb!

Szuri! Végre Rolandunk is megkaphatta az első (BCG utáni) oltást, ami persze egyből kettő. De meg van, és szerencsére az éjszaka sem lázasodott be! Kicsi manóm, már sejtette előre, hogy valami készülődik és mikor lefogták már sírt is. De aztán nem sírdogált! Tényleg nagyon ügyes volt! :)
Ezt elkiabáltam! :( Délutánra jól belázasodott! Így tehát megejtettem az első hűtőfürdőzést! Nagyon jól viselte, még élvezte is a hirtelen jött pancsit!! Ez és a lázcsillapító meghozta hatását!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése