2014. október 9., csütörtök

Négy!!!!

Csak úgy rohan az idő! :) Annyi mindent tudnék írni, de nem szeretném magam ismételni. Az emlékek ugyan úgy törnek elő, mint eddig mindíg a szülinapjukhoz közeledve. De most inkább nem mennék bele a múltba. Hiszen 4 évesek lettek és már csak előre lenne szabad tekinteni. Szóval sajnos ez a két kis pasi pont a szülinapi bulijára betegedett le, na nem nagyon, de éppen annyira, hgy kis gyerkőcös ismerősök, rokonok elkerüljenek minket. De a buli meg lett tartva a többit/többieket meg majd bepótoljuk! :) Két ajándékot emelnék ki - ezek ejtették igazán rabul őket! Az egyik az az olaf-os torta mindegyiknek külön-külön természetesen és egy szírénázó- villogó rendőrautó! :)
 
 
 
Evés szempontjából túl sok minden nem változott, továbbra is nagyon levesesek és imádják a paradicsomos dolgokat. Húsból ugyan már jóval többet esznek mint eddig - de egyenlőre nem nagy húsevők. Viszont Ádámnak kiemelném a lekváros kenyeret - imádja! :) Borzasztó sokat tudnak enni, ha úgy van: ovi elött kakaó + joghurt, oviban reggeli, tízórai, ebéd (repeta), uzsi, hazajönnek éhen akarnak halni kell nekik főtt kaja, aztán valami gyümölcs, majd alig várják a vacsorát mondván "BE VAN ESVE A HORPASZUNK" ! :)
 
Játékok terén sincs nagy változás, továbbra is autó, autó, autó. Már nincs kis motor, futó bicóznak mind a ketten. Rolandnál kiemelném a focit! Ádámnál meg a mese nézést (az első nagy kedvenc a Jégvarázs, majd Verdák1, Verdák2, most pedig 102 kiskutya- filmes verzió és a 101 kiskutya2-mese verzió) 
Méreteket tekintve: Ádám: 17kg és 108 cm (kb.27-28-as lábbal) Roland: 14,7 kg és 103 cm (25-26-os lábbal)
 

 
 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése