2015. január 1., csütörtök

ÉV VÉGE!

Ez sem úgy sikerült, ahogy kellett volna! 2 alkalommal is hívtak az oviból, hogy Rolandnak nagyon fáj a feje, el van fehéredve ill hőemelkedése van. Szerencsére egyszer sem volt nagy baj, sőt az elsőnél lepihent és néhány perc  múlva semmi baja nem volt. Másodjára már megtámadta valami nyavaja, követte egy kis köhögés, orrfolyás. Viszonylag hamar kilábaltunk a betegségből, az ünnepek is közeledtek így nem voltunk tétlenek:
 
 
 
 
Karácsony:
 
Az óvoda jóvoltából meghívást kaptunk a Rugby klubban tartandó jótékonysági karácsonyra. Hihetetlen élményben volt részünk. Nagyon élvezték a gyerekek a műsort, aktívan részt is vettek benne, ügyesek voltak. Nagyon szépen köszönjük!
 
A karácsonyi készülődést a dédimamánál kezdtük, ahol gyorsan segítettem a Jézuskának fát díszíteni, hogy minél elöbb sor kerülhessen az ajándékozásra, ugyan is a fiúk saját készítésű ajándékkal kedveskedtek a dédinek. (sajnos pont erről nem készült kép). Másnap reggel aztán hozzánk látogatott el a Jézuska és hozzta meg a várva várt ajándékot a távirányítós autót! Volt nagy öröm!
 
 
Délután pedig a mamaék vártak bennünket ebédre, utána pedig ott is megcsodáltuk a szépséges karácsonyfát és természetesen itt is volt ajándák a fa alatt.
 
nagynénivel
 
Utána való nap hozzánk látogattak el az ikrek keresztmamiuk a családjával ill. a mamáék is átjöttek hiszen olyan keveset tudunk együtt lenni egész évben. Karácsony másnapján pedig a nővérem és nagyfia látott vendégül minket. Mindenhol nagyon jól éreztük magunkat és hétvégén még hó is esett:
 
Az év utolsó napján, az esti órákban elsétáltunk a közelben lévő Rendőrségre és vittünk egy kis sütit és gyerekpezsgőt a rend őreinek. Akik villogva köszönték meg a két kis ördögnek, hogy gondoltunk rájuk! Aznap sokáig fent voltak a kis ördögök, hiszen "buli van". Hmmm, de másnap úgyan úgy ébredtek! :) Hiába van ami nem változik! :)  Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!!! :)

 




 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése