2011. december 28., szerda

Karácsony

Végre eljött, amit már nagyon vártam! Igen! Én talán jobban mint a fiúk! 23.-án miután elaludtak a fiúk, jött a kedvenc részem a fa állítás és díszítés! Mikor végeztem könnybe lábadt a szemem, mert eszembe jutott, hogy a tavalyi évben (2010) mennyire más volt minden ekkor! Hiszen éppen, hogy csak az ünnepekre engedték haza a mi kis (sárga) csöppségünket, akiről akkor nem mondtak túl sok jót az orvosok! De ez már a múlt!!! Most mindkét fiúcska nagyon toppon van (a szó minden értelmében)! :) A fa állításával kapcsolatban elláttak pár tanáccsal a tapasztaltabb kisgyermekes szülők, mint pl azzal, hogy minden irányba jól rögzítsem, mert hiszen jó játék lesz ez nekik! Ezzel szemben mikor 24.-én délelőtt mikor megjött a "Jézuska" nem igazán érdekelte őket a szépen feldíszített fa! Az ajándékokat gondosan kicsomagolták, majd birtokba vették!
Délután a mamáknál voltunk, ahol már várt minket a finom ebéd! Ezután leszerettem volna fektetni a srácokat, na ez nem jött össze! Így tehát ugrottunk egy fejezetet és jött az ajándékozás!
A fiúkat itt sem érdekelte különösebben a karácsonyfa, még tán a sok szépen becsomagolt ajándék sem! Viszont az, hogy kedvükre "rohangálhattak" a lakásban az már jobban bejött nekik!
Mivel sokan voltunk csak telt múlt az idő! Bogyókáink is kezdtek nyűgösek lenni a végére, így hát elérkezett a búcsú ideje!
Mire hazaértünk teljesen ki voltak, így a fürdetést elnapoltuk, gyors vacsi és már aludtak is! :)
Másnap csak 4-esben ünnepeltük, "pihentük" a karácsonyt! Szerencsére a főzést megoldottam még 23.-án így azzal nem volt gond! 26.-án aztán a srácok Kejianyukájáékhoz voltunk hivatalosak!
Hamar odaértünk, hiszen ez a december nem dicsekedhetett túl sok havas tájjal!
A kejinél a fa alatt várakozó ajándékokra aztán egyből le is csaptak! Nagyon bejött nekik a moci, bár még használni nem is tudják, de rá ülnek és tudtunkra adják, hogy lehet szépen tologatni a feneküket! :)
Az extra hangos mini szintetizátor szintén levette őket a lábukról, megállás nélkül az szól azóta is! (legnagyobb örömünkre).
Valahogy így telt nálunk a karácsony! (röviden kifejtve)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése