2012. március 25., vasárnap

Változás

Ez a változás reggel mutatkozik meg! Az eddigi menetrend az volt, hogy az első etetés ami körülbelül fél 6-kor történt, utána még visszaaludtak (1 órácskát). Nos ez mára teljesen megszűnt. Jelen állás szerint vagy felkelnek ugyan így fél 6 körül, de ha minden jól alakul, akkor csak 6-kor egy gyors hami és utána már nem alszanak, hanem kezdetét veszi a maratoni délelőtt! Semmi gond ezzel csak néha tényleg nagyon nehezen megy el a délelőtt. Örülök, hogy már itt a tavasz, így már reggel teszünk egy kis sétát! Fél 10-kor "reggeli", majd utána alszanak 1-1,5 órát! Ha idő engedi jöhet ismét a séta. 13:30 ebédidő, valahol valami finomat! :) Ezután elvannak még egy darabig max. 2 órát, de utána valahogy el kell őket altatni, mert különben nem bírják a gyűrődést (vagy inkább én!!!!). 19 órakor kezdetét veszi a pancsi - pancsi ami után jön a vacsi ami után jön az alvás (ez vagy egyből bekövetkezik vagy kell olyan 10-15-20 perc)!

A probléma a következő: jó ez a séta dolog csak Ádámunk mióta egyedül jár- kel a lakásban szeretné ezt odakint is megtenni, de ha kiveszem, hogy sétáljunk kicsit Rolcsink nem nézi jó szemmel, hogy ő miért marad a kocsiban! (így ez egyedül kissé macerás)

A másik pedig, hogy rossz helyen van az "alvás idő", jó lenne valahogy felborítani ezt a rendet, mivel a fejlesztés akkor van mikor délután aludnának! Próbáltam már variálni, de valahogy a fiúk ragaszkodnak a fent említett "új" rendszerhez! :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése