2012. november 19., hétfő

Rókus Kórház és egyéb balesetek

Újabb Kórházat vettünk fel az általunk "látogatottak" közé, ez pedig a Rókus Kórház. Mivel még mindig hallja a doktornénik azt a bizonyos szívzörejt, jobbnak látta ha megnézi a srácokat egy szakember a kardiológián! A fiúk keresztapukájuk vitt el minket. Hamar odaértünk és annak ellenére, hogy mindez alvás időben történt, nem okozott problémát a manóknak! (bár aludtak 20 percet a kocsiban, de az nagyon nudli) Odaérve egyből csináltak EKG-t, majd egy rövid ideig kellett várakozni, de az óriási játszó saroknál ez a pici várakozás is pillanatoknak tűnt! Egyesével bevittem az ikreket, hogy a doktorbácsi megvizsgálja ill. hogy UH-t készítsen! Had említsem meg, hogy a doktorbácsi borzasztó, kedves figyelmes és türelmes volt a fiúkkal, folyamatosan beszélt hozzájuk, játékokat adott nekik. A szívzörejjel kapcsolatban annyi, hogy ha nem múlik el akkor jövőre újból kontroll.

Balesetek
Volt egyszer ugyanis, hogy apával játszottak, LEGO-ztak a srácok. Rolcsikánk éppen szétszedett két összeillesztett darabot, mikor is ez olyan jól sikerült, hogy egyenesen apa szemébe csapódott! Mivel nem látott rá és iszonyatosan fájt neki elment az ügyeletre (még jó, hogy nincs messze), onnan pedig elküldték a sürgősségire. Ott pedig megállapították, hogy teljesen bevérzett és beödémásodott, ha holnapra sem múlik a fájdalom és nem lát rá, akkor meg kell műteni! Szerencsére enyhült és ha homályosan is de látott vele. Így csak kontroll, majd két nap múlva ismét. Az biztos, hogy valamennyit romlott a látása, de szerencsére nincs nagyobb baj!


A másik HOPP akkor volt mikor a déli ébredés után hagytam a srácokat a kiságyban. Ekkor történt ugyanis, hogy ez Ádmunknak nem tetszett és inkább ki"szaltózott" az ágyból. Hátul a fogából letört egy pici darab ill. hogy megsérült a szája, na és persze hogy, borzasztóan megijedt (ahogy én is). Már egy ideje tervezek gyerek ágyat venni csak eddig mindig odáztam egy picit. Na, de most kapva az alkalmon egyet gyorsan beszereztünk a másikat pedig, úgy oldottuk meg, hogy ideiglenesen szétszereltük a kiságyat. Szerencsére nincs járkálás. :) Ébredés után Roland első feladata átmászni a bátyushoz, Ádámnak pedig becsukni az ajtót! :)

Egyébként többnyire az működik ha elesnek, beütik, -beverik valamijüket, hogy jönnek "gyógy"pusziért! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése