2012. október 27., szombat

Kontrol (lok)!

A műtétet követő héten voltunk kontroll vizsgálaton Rolikámmal! Bár az út eszméletlen hosszú volt, (ugyanis többnyire úgy kapok időpontokat, hogy a legnagyobb csúcsforgalmat kifogjuk és ez valami borzasztó) de a kórházban nem voltunk fél órát sem! Ebben az alig fél órában bejelentkeztünk, levetkőztünk, megetettem, tisztába raktam, ittam egy finom automatás kávét és még meg is vizsgálták! Szegénykémmel igyekeztem a lehető leglassabban vissza sétálni az autóhoz, de még ez sem volt elég.... nagyon nem akart ismét kocsikázni, amit egyébként szeret, de kizárólag rövidtávon! Mostanában mindig rosszul lett útközben ezért amint hazaértünk első dolgom volt beszélni a doktornéninkkel, hogy milyen csoda szert adja neki! Első nekifutásra a cocculine nevű hómeósbogyót próbáljuk ki! :)

Aztán voltunk még Tatabányán a tanulási képességet vizsgáló szakértői bizottság előtt, szintén Rolanddal (bátyuskája is elkísérte). Erre most azért volt szükség, mert tavasszal elküldtek korai fejlesztésre, (ahol kezdetben nem sokra ment az oktató, mert nem volt valami együtt működő a kicsikénk, majd jöttek a betegségek és végül a nyári szünet) de mikor a újra kezdtük a tanévet a fejlesztőpedagógus úgy meglepődött Roland ügyességet, hogy közölte nem igen tud ő már vele mit kezdeni. Szóval jó lenne a tatabányai bizottság megnézné! Na ezt sem volt egyszerű dolog elintézni, de végül beleegyeztek! Így aztán számukra is világossá vált, hogy nincs szüksége mozgástani fejlesztésre, viszont keveslik a beszédet a 2 évesünknél (korrigáltan 21 hó), így aztán áprilisig beszédpedagógushoz kellene vinni!

Ma pedig (10.26) A Péterfy utcai szemészeten voltunk a 2 éves kontrollon! Úgy látszik használ a csodabogyó, most nem volt hányás útközben, ill. most Ádám bukott egy keveset, nem tudom ezt mire véljem! A szemükkel viszont minden rendben! :) Legközelebb ismét csak egy év múlva kell menni, akkor lesz szem fenék vizsgálat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése