2013. január 17., csütörtök

Elkezdtük az évet

Mégpedig nem is akár hogyan! Az idei év első szombatján ugyanis mentőztem egyet a kicsi Rolcsikával! Szerencsére nem mentünk messzire csak ide a "csuda" esztergomi kórházba, de már csak óvatosságból! Hiszen mire kiért a mentő már már kezdett jobban lenni a mi kis pirinyónk! Nem volt nagy baj (de már kiestünk a gyakorlatból), úgy véljük elrontotta a gyomrát annyira, hogy teljesen lesápadt és mozdulni sem nagyon tudott, de mikor kihányta magát jobban lett. Szegény apa, pont kimenőt kaptam aznap estére így ő volt a srácokkal és mire hazaértem jött a meglepetés...... hááát élmény volt! :(

A másik fontos dolog, hogy Roland végre átszokott az itatós pohárra (nagy meccs volt), de már el is kezdett ismerkedni a (sima) pohárral. Ezalatt Ádám már az esti vacsi után csak pohárból kap inni ill. iszik is belőle egyedül, nagyon ügyesen fogja a poharat és tényleg csak pár csepp folyik ki!

Továbbra is a kedvenc játék a legó ill. a karácsonyra kapott rajztábla, amit ezek szerint nem árt nagyobbra lecserélnünk! :) Szinte nem telik el úgy "FÉL ÓRA", hogy ne fogják a kezükbe, de lapra (falra) is nagyon szépen rajzolnak krétával és ceruzával is! A Jézuska által hozott hatalmas autók és traktorok nem bizonyultak valami strapabíró járműveknek, így a készlet már igen hiányos. Ádámnak nagyon bejön a kis dömper amibe beleül és úgy közlekedik. Roland inkább telefonálgat. A legek leg-je nem más mint az esti fürdés, imádnak a vízben játszani.

Nagy erőkkel folytatjuk a korai fejlesztést is, hiszen áprilisban újabb vizsga vár a kis apró talpúra! Közben kaptunk időpontot az OITI-be, ahol az éves vizsgálat-kontroll lesz kiegészítve koponya CT-vel és hasi UH-val, utóbbi a hasi szár revízió miatt! Valamint vissza kell még mennünk az I. sz Gykk-ra is szintén kontrollra (az utolsó műtét miatt). Hátra lesz még egy Heim Pál-os, Orthopédiai vizsgálat is, de majd csak ha már jó idő lesz, lehet sétálni, mert reggel fél 8-ig kell sorszámot húzni és a rendelés jó esetben csak 10 óra után kezdődik! Szóval szép kis nap lesz, de majd csak ha tényleg jó idő lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése