2011. augusztus 17., szerda

Csak kibújt, Heim Pál

Tegnap valami fontos dolog történt! Ádámunknak kibújt az első fogacskája! Már készülődött egy ideje, de még csak most érte be magát ill. ki. :) Az elmúlt pár éjjel sokszor felsírt és napközben is nyugtalanabb volt! Közben Rolinak már fölül van nagyon megduzzadva az ínye! Ő lekopogom elég jól viseli! Csak így tovább fiúk! :))

Tegnapra apa szabad napot vett ki, hogy el tudjuk vinni Rolcsinkat a Heim Pál Gyermekkórház, Urológia, Fül-Orr-Gégészet és Orthopaediai osztályaira! Ádámot már előző este levittük a mamáékhoz, hogy már jó korán eltudjunk indulni! Hát igen ez az időpont máris csúszott egy kicsit, hiszen ha az ébresztő (óra) nem használ Ádám mindig gondoskodott róla, hogy időben fel keljek! :) Na most ez elmaradt, így 6 órakor riadt fel apa, hogy anya elaludtunk! Ekkor jött a gyorsan- gyorsan, hamar- hamar!
Rajtam egy ilyen csúszás nem fog ki, rendbe vágtam magam, összepakoltam a maradék cuccot és már etettem is a kis álomszuszék fiacskámat! Még így is elég jól felértünk (ami a forgalomnak köszönhető - hiszen nem volt dugó) 7-50-kor már csak a parkoló hely keresgéléssel töltöttük az időt! Majd jött a regisztrálás a három osztályra! Az Urológiával kezdtünk - oda egyből be is hívtak (mivel pici, kora, shunt-ös babáról van szó)  Megnézte egy kedves orvos bácsi, hogy miért nem akar lejönni már az a fránya here a helyére. Véleményként annyit mondott, vigyük át oda a gyermeket ahol előzőleg műtötték már a lágyék sérvét. Tehát itt hamar végeztünk! Pár méterrel odébb a Fül-Orr -Gégészet előtt várakoztunk! De itt is hamar behívtak (mivel pici, kora, shunt-ös babáról van szó). Szintén egy idősebb orvos bácsi volt aki türelmesen végig hallgatta a mondókámat, aztán belenézett a fülébe és a torkába! Nem vélt felfedezni rendellenességet, de mivel kora baba és már volt pár alkalommal altatva ezért írt egy beutalót egy Computeres hallásvizsgálatra, aminek a neve: BERA. Eddig simán ment minden, de ekkor jött az Orthopaediai osztály, ahol nem volt lényeg az, hogy pici, kora, shunt-ös baba! Ha már itt voltunk megnézték a csípőjét, ami teljesen rendben van! A lábija amivel ugye bejöttünk, (mert kissé kifele áll a lábfejtől) egy speciális cipőt úgynevezett supináló sarkú cipőcske használata javasolt a járás kezdetétől! Ennyi és már végeztünk is! A rendelőben a zsúfoltság miatt fülledtség volt és sok ember szag! :) De mindent összevetve hamar végeztünk és ami a lényeg, hogy a mi kis fiúcskánk nagyon jól viselte ezt a kis tortúrát!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése