2013. október 28., hétfő

Itt van az ősz, itt van újra

Szerencsére a lázas állapot elmúltával, szinte azonnal elmúlt a torok fájás is, amiből szerintem nem  is vettek észre semmit,
mert a láz teljesen kimerítette őket. Most őszi szünet van az oviban, így itthon maradnak a srácok, bár alig győzőm lefoglalni őket, de szerencsére az idő kedvező, így sokat vagyunk kint.
Kint, pedig csoda történt, Rolcsink gondolt egyet felpattant a futó bringára és már száguldozott is.
Eddig ment vele pár lépést és közölte nem jó a bicikli, mert eldől, nem érezte magát olyan biztonságban, mint a kis motorján,
most meg versenyez a Tesóval.
Ádám pedig sokat változott. Az elmúlt néhány napban nagyon szemre tűnő ez a változás. Olyan nagyfiús!
Az ajtón lévő biztonsági rácsot, simán kinyitja, de nem megy ki, csak ha megkérdezi szabad-e, kimehet-e! Egyre több mindenre kérdez rá. A kis szobájukban eddig csak aludtak, most megkérdezi: Anya átmehetek a másik szobába játszani? vagy felvehetem ezt a cipőt? szívesen játszik a nemrég kapott rendőr állomással és rakosgatja az embereket, állatokat, kocsikat addig, míg öcsi nem jön és fel nem rúgja.
Rolcsi inkább leül rajzolni, színezni, habár ő is szívesen autózik, mostanában hamar megunja.
Viszont az unokatesómtól kapott egérkéhez nagyon ragaszkodik, eddig mindegy volt melyik plüsshöz bújik oda, most csak az egérke, még a wc-re (bili-re) is magával viszi, az udvarra is ki kell vinni, hogy pár másodpercig sétáljon vele, :) ha eszik őt is le kell ültetnie maga mellé, hogy ne legyen egyedül!
Valamint hódít nálunk a Tom és Jerry ez az egyetlen mese amit végig néznek, akár 3-4 részt is egymás után.
Ezeket nem nézik végig, de szeretik: Szirénázó szupercsapat, Tűzoltó Sam, George a majom, Csipp-csupp csodák, Peppa malac, Charley mackó.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése