2011. július 13., szerda

Ádám és a kontroll

Megvolt Ádámunkkal a kontroll és ezt egy volt osztálytársamnak köszönhetjük, aki éppen ráért és el tudott vinni bennünket ebbe a dög melegbe az I. sz. Gykk-ra! 13 órára volt időpontunk, de kicsit hamarabb értünk oda így nyugodtan meg tudtam etetni. De nem is kellett kapkodnunk, mert kb. 15 órakor nézett rá a doki, (előtte fél órával vették le a vért) a teljes vérképe ekkora már el is készült, de a trombocita száma túl alacsony volt 41! Azonnal be is akarták fektetni, de megismételték a vérvételt ( így azért még plussz másfél órát várakoztunk!) és láss csodát 251-es érték jött ki. Valószínű meg-gágyúlt a gép is abba a melegbe! Na de miért nálunk? Jó későn értünk haza! Kicsi manó az egész utat végigaludta hazáig! Másnap felhívtam őket és rákérdeztem a többi eredményre! Nos a májgyógyszert szépen lassan elhagyhatjuk, a vas és az MCT marad! Következő kontroll szeptemberben!
Rolcsinknál már elhagytam a vasat, neki csak a D vitamint adom!
Tegnap pedig megették a főztömet, ami répa + krumpli püré volt! :) Valamint felköszöntöttük a mamát este ahol nagyon jól viselkedtek, pedig jó 1 órával csúszott meg a fürdés és az utána lévő hami!
Ma volt nálunk a védőnéni, aki szintén nagyon büszke a fiúkra! Ő is elmondta, hogy milyen szépen fejlődnek és hogy milyen ügyesek! Ádám szinte végig ült, Rolcsi pedig hintáztatta magát esze veszett módon! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése