2011. július 17., vasárnap

Megtört a jég

Na nem szó szerint! De hosszú hetek óta, újra elkezdett forgolódni a mi kis Rolandunk! :) Másfelől pedig turbó fokozatra kapcsolt a csávó, mert olyan szépen oda (ugrál) mászik ahova akar és olyan sebességgel, hogy követni is alig lehet!
Ádámunk pedig egyre többet hintáztatja magát és ez oly annyira tetszik neki, hogy hangosan kacarászik közben! A forgás neki nagyon megy, legyen az egyik oldal vagy másik oldal, hasról - hátra vagy éppen fordítva, mindegy! Amit szintén egyre többet csinál az a duma. Kiabál és ha nem reagálok rá semmit akkor még hangosabban, egészen addig míg nem utánozom! :) De a tátátátáátáá, babababaa meg ehhez hasonlókat is mondogat! Imádja hallatni a hangját, mi meg imádjuk hallgatni!  Rolcsira vissza térve, ő is próbálgatja már a hangját, igaz sokkal finomabban és halkabban, mint a tesó, de igyekszik! :) A hö hö hö, és ho, ho, ho szavacskákat préseli ki magából! :)
Tegnap voltak itt a Keri Anyuék (bár még keresztelő nem volt, de szervezés alatt) egy kicsit, aminek annyira örültek a srácok, hogy az alvást is kihagyták! Nem is gondoltam volna, hogy a Roland (Erika fia) ennyire szereti a gyerekeket! Annyira jól elvolt a két kis manóval!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése