2011. július 21., csütörtök

Aki bújt aki nem

Bizony, ezt már szó szerint kell érteni! Rolandunknak ugyanis kibújt az első fogacskája, még kedd este, igaz még csak a hegye, de már kint van! :) Furcsa neki is, hiszen azóta egyfolytában cuppog. Nagyon cuki és mintha az étvágya is jobb lenne. Még mindig nehezebben etethető mint a bátyó, de sokat javult az elmúlt egy hétben! Tegnap voltunk az Oiti-ben, ahol megvizsgálták és csináltak egy koponya UH-t. Minden rendben a következő időpont fél év múlva. Délután pedig Ádám is csatlakozott hozzánk és elmentünk a háziorvosunkhoz!
Méretek:
Ádám:     8260g és 72cm
Roland    7920g  és 72cm
Ádámmal nincs újabb teendő, gyógyszere a Vigantol és Maltofer (Ursofalkot hagyjuk el lassan) tápszere az MCT. Eszik egyébként mindenféle bébikaját (6hó), (pulyka husis, gyümölcs), ami nagyon ízlik neki az a paradicsomos burgonyás hal!

Rolcsinkkal pedig fel kell menni a Heim Pál Kórházba, mert a jobb oldali heréje még mindig nincs lent, a bal lábfeje kissé kifele fordul, valamint szeretnénk ha megnéznék a fülét! Ez 3 különböző osztály (Urológia, Fül-orr gégészet és Ortopédia), magunkat ismerve és persze a kórházakat ezt nem hogy pár óra, de még egy (két) nap alatt sem járjuk meg! Roli egyébként már csak a Vigantolt kapja. Tápszere pedig ..hmmm...most fogunk átállni a Humana Baby Fit Pluss-ra! Eszik mindenféle bébikaját (6hó), (pulyka husis, gyümölcs), ami nagyon ízlik neki az a paradicsomos burgonyás hal! :)
Ja és persze megkapta a soron következő oltását is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése