2012. augusztus 23., csütörtök

Heim Pál és I. sz. Gykk

Ma korán reggel útnak indultunk, hogy Rolandunkat megmutassuk a Heim Pál Kórház Ortopédiai osztályán! (De sajnos a tervezett időponttól elmaradtunk úgy 20 perccel!) Előzetes telefonos megbeszélés során közölték, hogy érjünk oda fél 8 és 3/4 8 között, mert utána már nem tudnak sorszámot adni!
Nos így is odaértünk 7:25-re, de már NEM kaptunk sorszámot!
Jó pipa lettem, apáról nem is beszélve! Majd felrobbant fejjel elindultunk a kocsihoz és átmentünk az I. sz. Gyermekklinikára, ahol a Sebészeti osztályon kellett kicsit várakozni, de kellemesen kihasználtuk az időt, pl. megetettem a kis manónkat, átöltöztettem, sétált apával, ismerkedett stb.... Aztán sorra kerültünk. Megnézték a kis heréjét, majd megírták az előjegyzést a MŰTÉTRE!
Október elején lesz esedékes a dolog, ha nem jön közbe semmi!
Holnap felhívom az Idegsebészetet, hogy megnézik-e műtét előtt a shunt-jét avagy sem!
Az nálunk kérdéses, hogy bent tartják-e éjszakára (shunt miatt), mert eredetileg reggel operálnak és késő délután elszokták engedni a "betegeket"! Majd kiderül.... ez már részlet kérdés!
Addig is megpróbáljuk még egyszer ezt a Heim Pál-as dolgot valamikor egy hajnali órában, amikor a recepción szívesen osztogatnak sorszámokat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése