2011. október 7., péntek

Hosszú nap


Tegnap borzasztó hosszú és fárasztó napunk volt! Korán kelés (ez mondjuk már megszokott) készülődés, majd egy kis várakozás a kerire (öcsém) és indulás fejlődésneurológiai kontrollra. Először megetettük a manókat, majd egy kicsit ücsörögtünk míg be nem hívtak. Rolcsival mentem először, jó sokáig tartott a vizsgálat ill. a felmérés. Az eredmény pedig olyan lett amilyenre végül is számítottunk. Ők most majdnem 13 hónaposak, a korrigált koruk pedig 10 hónap! Rolcsink teljesítménye 8 - 9 hó között szóródik egy kis figyelmi zavar mellett. Éppen ezért egy EEG vizsgálat javasolt, majd ennek ismeretében egy megfelelő korai fejlesztés tanácsolt! Azt azért tudni kell, hogy éppen alvás időnk volt, tehát elég nyűgös és fáradt volt már, ennek ellenére ügyes volt. :) Következett Ádámunk aki a nagy várakozásban bealudt a kerin, így őt ébreszteni kellett, tehát ő sem volt éppen toppon. Míg vele voltam bent a Rolcsi pihent meg a Lackón! :) Ádámunk teljesítménye 10 - 12 hó között szóródik! Vele nincs egyéb teendő! :)
Míg vártuk a papírokat gyorsan tisztába tettem a bandát, de mint kiderült nem kellett volna kapkodnom, elég lassan írták meg! :(
Hazafelé aludtak a srácok valamennyit, de már inkább éhesek voltak, mint álmosak. Villám gyors kaja készítés, etetés a várva várt alvás elmaradt. Tudtam, hogy borzasztó nyűgösek lesznek, de mikor apa haza ért újból útra keltünk.! Szerencsére elég jól viselték, a vége felé volt már egy kis nyűgi és mivel az uzsi csúszott így már megint ugrott egy jó kis szunya a kis csávóknak. A pancsit valamivel hamarabb kezdtük a szokásosnál éppen az előzmények miatt, de ez már Rolcsit nem vigasztalta Olyan iszonyatos sírásba kezdett, hogy csak úgy jött ki belőle az uzsi! :( Nagy nehezen sikerült megnyugtatni és belevarázsolni a vacsoráját. Mindeközben szépen bealudt, egyszer megriadt még éjfél előtt, de végül is végig aludta az éjszakát és legközelebb csak 5:55-kor fejezte ki nem tetszését a tegnapi nappal kapcsolatban! :) Ja és persze Ádám, ő a pancsit jól viselte, ahogy a várva várt vacsiját, amit szépen megköszönt apájának és már aludt is! Na jó Ő azért fel ébredt párszor az éjjel, de mostanság ez hozzá tartozik! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése